Zeilwedstrijden

Home/Zeilwedstrijden

Ook dit jaar zijn er weer volop zeilwedstrijden voor zowel de echte fanatiekelingen, als zeilers die lekker easy een wedstrijd willen varen. Een meetbrief is niet noodzakelijk. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Woensdagavond wedstrijden

In mei starten de woensdagavond wedstrijden. Zes weken lang wordt iedere woensdagavond een wedstrijd gevaren. De deelnemers starten op berekende tijd en finishen gelijktijdig. Degene die over een gemiddelde van vijf van de zes wedstrijden (de slechtste wedstrijd rekenen we niet mee) de beste klassering heeft gevaren, wint de felbegeerde Wednesdayeveningmidsummernightcup.

Lees hier meer informatie over de woensdagavondwedstrijden

8 Uren van de Oosterschelde

De 8 Uren van de Oosterschelde is een spannende sportieve en op strategie gerichte zeilwedstrijd, met 80 – 100 schepen. Dé unieke zeilwedstrijd voor Orc, VkSJ, Old gaffers, ongemeten en duo handed. Voor meer informatie zie de website van de 8 Uren van de Oosterschelde.

Meer info over zeilwedstrijden is te vinden op Clubracer.be

Allround wedstrijdweekend

Onze gezellige Clubzeilwedstrijden staan open voor leden en niet-leden. Om mee te doen hoef je geen geoefende wedstrijdzeil(st)er te zijn. Je boot heeft geen meetbrief nodig. Het doel is tegen elkaar te zeilen, waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop staan.

Op 2 en 3 juni wordt, zoals voorgaand jaren een allround wedstrijd weekend georganiseerd.
Zaterdag 2 juni is er een wedstrijd met drie Klassen, met ook weer een Dual Handed klasse. Je kunt je boot varen met een complete bemanning. Mocht je deze niet bij elkaar kunnen krijgen, dan kun je deze ook met z’n tweeën varen.
Op zondag 3 juni gaan we genieten van de drukst bezochte wedstrijd van het jaar, de Man-Vrouw wedstrijd.
Mocht u meer willen weten dan kunt u e-mailen met Gert Jan Oelp (gjoelp@gmail.com).

Inschrijven voor de wedstrijd kan via de site en zeilcie@wsv-sint-annaland.nl

Zaterdag 2 juni – Allround zeilwedstrijd

Zondag 3 juni – De man-vrouw wedstrijd