Passant

Home/Passant

De jachthaven van Sint-Annaland is prachtig gelegen in Nationaal Park de Oosterschelde. Je vindt onze rustige en comfortabele haven aan de Krabbenkreek met haar droogvallende slikken en schorren. Hier kun je de zilte geur van het heldere schone zeewater opsnuiven. De Krabbenkreek biedt een goede en beschutte ankerplaats te midden van de natuur in een omgeving waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Het pittoreske dorp Sint-Annaland en haar omgeving zijn de moeite van een wandeling of fietstocht zeker waard. Tenslotte is een bezoek aan ons sfeervolle en uniek gelegen Clubhuis Buutengaets een “must”. Kom langs en geniet van de nautische sfeer en het mooie uitzicht over de kreek.

Douchen inclusief
Wifi inclusief
Water op steiger inclusief
Elektra op steiger inclusief
Passantenliggeld € 2,00 per meter scheepslengte per etmaal
Toeristenbelasting € 1,00 p.p. per etmaal
Familie douches € 1,00 per keer
Wassen incl. wasmiddel € 4,50 per keer
Drogen € 2,50 per keer

Bereken het passantentarief

Contact havenmeester

Cees Smits
VHF 31  –  Email: Havenmeester@wsv-sint-annaland.nl

Bij uw aankomst buiten kantooruren graag melden via telefoonnummer: +31 166 653 079. U wordt dan direct doorgeschakeld naar de havenmeester, krijgt een ligplaats toegewezen en desgewenst wordt de elektriciteit ingeschakeld.

Zijn er plannen om onze haven met een groep schepen te bezoeken? Neem dan vooraf contact met de havenmeester op. Hij reserveert dan voldoende ligplaatsen voor een comfortabel verblijf in onze mooie haven.

Meer ins & outs over de haven lees je in onze havengids 2018.

Voorzieningen

Watersportvereniging Sint-Annaland heeft een aantal voorzieningen waarvan je tijdens het verblijf op de haven kunt profiteren. Op het gebruik van onze voorzieningen en de havenaccommodatie is het Havenreglement van toepassing. Zo heb je vrije toegang tot onze sanitaire ruimtes, kun je gebruikmaken van het wifi netwerk en kun je genieten van een hapje en een drankje in ons Clubhuis Buutengaets.

Een grote supermarkt vind je direct achter de dijk vlak bij de jachthaven.

Bekijk onze voorzieningen

Interactieve plattegrond

Gebruik deze interactieve plattegrond van de jachthaven om te bekijken waar de uw aanlegsteiger is en waar onze voorzieningen zijn gesitueerd.

Bekijk onze interactieve plattegrond

Ontdek Tholen e.o.

Kenners weten het zeker: het eiland Tholen is het best bewaarde geheim van Zeeland. Het eiland heeft uitgestrekte polders en pittoreske dorpjes, een uitgebreid netwerk van fietspaden en prachtige natuurgebieden, die een paradijs zijn voor de wandelaar.

Nieuwsgierig naar de must-visits? Lees ze hier