Over de haven

Home/Over de haven

De jachthaven van Sint-Annaland is prachtig gelegen aan de Oosterschelde. Je vindt onze rustige haven aan de Krabbenkreek met haar droogvallende slikken en schorren. Hier snuif je de zilte geur van het heldere schone zeewater op. De Krabbenkreek biedt een goede en beschutte ankerplaats te midden van de natuur in een omgeving waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het pittoreske dorp Sint-Annaland en de omgeving zijn de moeite van een wandeling of fietstocht zeker waard. Een bezoek aan ons sfeervolle en uniek gelegen Clubhuis Buutengaets is een ‘must’. Kom langs en geniet van de nautische sfeer en het mooie uitzicht over de kreek.

Voorzieningen

voorzieningen-wsvsaDe jachthaven van Sint-Annaland heeft goede voorzieningen. Zo tref je bij de entree op de havendijk het havenkantoor, boven Clubhuis Buutengaets. Verderop op de havendijk vind je ons moderne sanitair.

Lees alles over de voorzieningen

Webcam

webcam-wsvsaBenieuwd naar hoe uw boot erbij ligt? Via een webcam op de jachthaven krijgt u live toegang.

Webcam bekijken

Interactieve plattegrond

Onze interactieve plattegrond geeft een goed overzicht van alle voorzieningen op en rond de haven.

Bekijk de plattegrond

Reglementen

Op het gebruik van onze voorzieningen en de havenaccommodatie is het Havenreglement van toepassing. Het havenreglement geldt voor het gehele haventerrein van de jachthaven Sint-Annaland, bestaande uit de jachthaven, taluds, terreinen, steigers, afrastering, constructies, bebouwing, wegen en paden.

Lees het volledige reglement

De Blauwe vlag

blauwe-vlag-wsvsaWatersportvereniging Sint-Annaland heeft de Blauwe Vlag als erkenning voor een schone en veilige haven. In 2009 kreeg de watersportvereniging voor de eerste keer de blauwe vlag uitgereikt als onderscheiding voor een goed milieu- en veiligheidsbeleid. Alle jaren daarna mochten we de Blauwe Vlag fier laten wapperen in onze haven.

Meer weten over de Blauwe vlag? Lees het hier.