Jeugdzeilen

Home/Jeugdzeilen

Er staan weer veel leuke jeugdactiviteiten op de agenda. Nooit zelf gevaren, maar wil je dat wel leren? Kom dan ‘overleven’ in het zwembad, stap eens in de boot of schrijf in voor de jeugdzeildagen. Al wat ervaring? Doe dan mee om je zeilervaring uit te breiden. We varen met Optimisten en met RS Feva’s (tweemans zwaardboot) en voor alle evenementen geldt: hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Optimist survival @ ‘t zwembad

Onze jaarlijkse happening: met de Optimist oefenen en ‘overleven’ in het zwembad. Leer dat kapseizen helemaal niet eng is, zeker niet in een lekker warm zwembad. Doe mee en je hebt gegarandeerd plezier! Locatie: zwembad De Knotwilg in Steenbergen.

Stap in de boot dag @ WSV Sint-Annaland

Stap in de boot @ Sint-Annaland is een leuk evenement waar je de kans krijgt om (weer) eens in een Optimist of RS Feva te stappen. Deelname is gratis, dus kom lekker varen, en neem je vriendje/vriendinnetje gerust mee! Ouders zijn welkom, om te kijken en/of te helpen.

Jeugdzeildagen

Er is dit jaar weer jeugdzeilen onder begeleiding van WSV-leden/ouders. Jullie varen in Optimisten of RS Feva’s van de vereniging of in je eigen Optimist. Er is geen sprake van een zeilschool, jullie proberen spelenderwijs het zeilen onder de knie te krijgen. Het zeilen duurt van 10.00 tot 15.00 uur met tussen de middag een pauze met eten in onze clubhuis Buutengaets (uitsluitend voor de kinderen). Voor alle deelnemers geldt: bezit van zwemdiploma A is minimaal verplicht!