De man-vrouw Zeilrace

Home/De man-vrouw Zeilrace
Datum & tijd
Hele dag

Onze gezellige Clubzeilwedstrijden staan open voor leden en niet-leden. Om mee te doen hoef je geen geoefende wedstrijdzeil(st)er te zijn. Je boot heeft geen meetbrief nodig. Het doel is tegen elkaar te zeilen, waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Op 2 en 3 juni wordt, zoals voorgaand jaren een allround wedstrijd weekend georganiseerd. Zaterdag 2 juni is er een wedstrijd met drie klassen, met ook weer een Dual Handed klasse. Je kunt je boot varen met een complete bemanning. Mocht je deze niet bij elkaar kunnen krijgen, dan kun je deze ook met z’n tweeën varen.
Op zondag 3 juni gaan we genieten van de drukst bezochte wedstrijd van het jaar, de Man-Vrouw wedstrijd. Mocht je meer willen weten dan kun je e-mailen met Gert-Jan Oelp (gjoelp@gmail.com) en met zeilcie@wsv-sint-annaland.nl

Voor info en inschrijven klik hier.

Keer terug naar de agenda