Clubhuis Buutengaets

Home/Clubhuis Buutengaets

Zon, wind en de zilte lucht. De buitenlucht maakt hongerig. Ons Clubhuis Buutengaets is bij uitstek de plek om na een dag varen de honger te stillen. Niet voor niets is Clubhuis Buutengaets voor vele leden de uitvalsbasis als zij op pad gaan.

De menukaart biedt een keur aan verse producten, bereid met verse ingrediënten. Clubhuis Buutengaets staat bekend om haar Oosterschelde kreeft, Oosterschelde paling, Zeeuwse mosselen, tarbot, griet, tong, zeebaars en niet te vergeten, de grote gamba’s. Ook staan verrassende vleesgerechten op de kaart en is er een digistievenkaart met veel verleidelijke desserts. De kaart wisselt per seizoen en buiten de kaart is er een maandmenu. De wijnkaart laat een scala aan wijnen zien.

In de zomer kun je met een hapje en een drankje op het terras, zwevend boven de Krabbenkreek, nagenieten van de vele activiteiten die onze vereniging rijk is.

Bert en Gina Coelers heten je van harte welkom!

Meer informatie tref je aan op buutengaets.nl

fam-coelers-buutengaets