Home/Activiteiten

In en rond de haven worden elk jaar diverse activiteiten georganiseerd door diverse commissies. De activiteiten variëren van zeilwedstrijden, instructies en de jaarlijkse clubtocht voor de leden. Het behoeft geen uitleg dat hiervoor ieder jaar een grote groep enthousiaste leden in touw is om het zo gevarieerd mogelijke programma te presenteren. Interesse om te helpen? Meld je dan aan bij onze evenementencommissaris via: evenementen@wsv-sint-annaland.nl

Activiteiten voor jong én oud

Voor jong én oud zijn er diverse activiteiten. De jongsten beginnen op een zondag in maart tijdens de Optimist survival in het zwembad ‘de Knotwilg’ in Steenbergen. Op een zaterdag in april gaan leden koken voor leden tijdens het evenement ‘Steigersafari‘. Kort daarna beginnen ook de diverse wedstrijden en andere jeugdactiviteiten. kortom, het wordt weer een bomvol jaar!

Clubtocht

De clubtocht is het jaarlijkse uitje naar een gasthaven, deze staat bij veel clubgenoten hoog op de to-do-list! Waar de tocht naartoe gaat, is ieder jaar een grote verrassing. Maar dat het leuk gaat worden, staat al vast. Er is in ieder geval genoeg te eten en te drinken. En door alle aanwezigen, jong en oud, wordt het ongetwijfeld ook weer reuze gezellig. Je bent van harte welkom!

Regionale evenement

In september wordt de 8 Uren van de Oosterschelde, een spannende sportieve en op strategie gerichte zeilwedstrijd op de Oosterschelde met circa 80 zeilschepen georganiseerd. Deelnemers komen uit alle windstreken.

Wedstrijden

De leden van Watersportvereniging Sint-Annaland organiseren zowel zeil- als viswedstrijden. In mei starten de woensdagavond zeilwedstrijden tot en met eind juni. Ook wordt tijdens een weekend een allround zeilwedstrijd en de man-vrouw zeilwedstrijd georganiseerd. Iets waar altijd reikhalzend naar wordt uitgekeken. De viswedstrijden worden georganiseerd door Bootvisclub (BVC) ‘de Krabbenkreek’ vanuit Sint-Annaland.

Bekijk de volledige agenda

[:]