Allround zeilwedstrijd

Home/Allround zeilwedstrijd
Datum & tijd
13 mei t/m 14 mei
Hele dag

Watersportvereniging Sint-Annaland organiseert dit jaar op 13 en 14 mei vanuit de jachthaven van Sint-Annaland weer het bekende Allround Wedstrijdweekend, een laagdrempelige wedstrijd waar sportief gezeild en na afloop een borrel gedronken wordt om de belevingen van de dag te bespreken.
Op zaterdag 13 mei varen we een wedstrijd in 2 ORC klassen. Heb je geen volledige bemanning, schrijf je dan in voorde DOUBLE – HANDED klasse.

Aansluitend zaterdagavond is er prijsuitreiking op het terras van Clubhuis Buutengaets onder het genot van een drankje en natuurlijk kun je genieten van een speciaal Zeilers Menu.

Op zondag 14 mei vindt de uiterst populaire Man- Vrouw wedstrijd plaats, waarbij wordt gestreden om de titel ‘Snelste Duo van Stalland’. En daar hoort dit jaar een zeer originele prijs bij!

Als je bovendien op beide dagen deelneemt aan de wedstrijden, dan hebben wij voor de snelste Crew een zeer originele OVERALL prijs in petto!

De deelnemerslijst is om redenen van privacy achter de gebruikersnaam en wachtwoord gezet.
Onderstaand aanmeldingsformulier blijkt niet altijd benaderbaar met de Internet Explorer browser (wel via andere browsers zoals Google Chrome, Opera, Safari). Lukt het inschrijven niet, meld je dan aan via een email aan zeilcie@wsv-sint-annaland.nl

Inschrijfformulier wedstrijdweekend 13 en 14 mei 2017

Keer terug naar de agenda