Hartelijk welkom bij WSV Sint-Annaland

WSV Sint-Annaland is een bruisende watersportvereniging. Jaarlijks zijn er voor ‘elck wat wils’ evenementen, waarbij vele vrijwilligers zijn betrokken. Ook ten behoeve van het onderhoud van de haven worden vele handen uit de vrijwillige mouwen gestoken.

De jachthaven van Sint-Annaland is prachtig gelegen in Nationaal Park Oosterschelde. Je vindt onze rustige en comfortabele haven aan de Krabbenkreek met haar droogvallende slikken en schorren. Hier snuif je de zilte geur van het heldere schone zeewater op. De Krabbenkreek biedt een goede en beschutte ankerplaats temidden van de natuur in een omgeving waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Jeugdzeilen

slide_home_3
Nooit zelf gevaren? Als je het wilt leren of juist je zeilervaring wilt uitbreiden, schrijf je dan zeker in voor de evenementen die de Jeugdcommissie speciaal voor jou organiseert.

Lees meer…

Lid worden?

IMAG0124
Heb je interesse in een ligplaats in de haven van Sint-Annaland? Voor het zomerseizoen of voor de winter? Meld je dan nu aan als lid van WSV Sint-Annaland, een echte vereniging met een actief verenigingsleven.

Lees meer…

Het weer

het-weer-2 Wat is en wordt het weer in Sint-Annaland? Varen we uit? Of is het weer voor een warme chocomel in het clubhuis?

Lees meer…

Laatste nieuws

En volg je ons al op Facebook?

Agenda

WIE-Event
27 februari 2016 – iCal


Optimist survival @ ‘t zwembad
20 maart 2016 – iCal


Voorjaarsvergadering
2 april 2016 – iCal


Steigersafari
23 april 2016 – iCal


Jeugdzeildag
24 april 2016 – iCal